Versenyleírás

MILYEN ÚJSZERŰ, ÉLVEZETES ÉS A FIATALOK SZÁMÁRA IS HASZNOS MOBILTELEFONOS ALKALMAZÁST KÉSZÍTENÉL A HAMAROSAN MEGNYÍLÓ PÉNZMÚZEUM SZÁMÁRA? 

Vajon a pénzügyek világa a fiatalok számára is vonzó lehet? Lehet-e mobiltelefonos alkalmazásokkal, játékokkal fejleszteni a pénzügyi ismereteket? A Magyar Nemzeti Bank hamarosan megnyíló Pénzmúzeuma (https://penzmuzeum.hu) a digitális térben is vonzó lehet a fiatalok számára? Részt vennél egy digitális applikációtervező versenyen?

Ha vannak válaszaid a fenti kérdésekre, és nem félsz a megmérettetéstől, pályázz csapatban a Magyar Nemzeti Bank és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem közös szervezésében megvalósuló Bank to the Future versenyre! Lehettek bármilyen szakos BME-s hallgatók, BSc-sek vagy MSc-sek, a fontos csak az, hogy legyen egy jó ötletetek, és egy mobiltelefonos-alkalmazás prototípusotok, amit be is tudtok mutatni.

A verseny menete:

A verseny kétfordulós. Az első forduló során egy online szabadulószobában kell a versenyzőknek helytállnia. Ha sikeres a szabadulás, akkor nyílik meg a lehetőség az online felületen ötletpályázat feltöltésére. A legjobb munkákat beküldő csapatok jutnak tovább a második fordulóba, azaz a döntőbe, ahol a mobiltelefonos alkalmazás bemutatása történik. A döntőbe 8-12 csapat kerül, akik a döntőt megelőzően egy intenzív, egy napos képzésen vesznek részt a digitális termékfejlesztésre, design-ra és marketingre fókuszálva.

Részvételi feltételek: 

A versenyre a BME bármely karán a 2019/20-as tanév II. félévében aktív státuszú alap- vagy mesterszakos hallgatói jelentkezhetnek 3 vagy 4 fős csapatokban.

Időzítés:

Díjazás:

A részletes részvételi feltételeket a „Pályázati kiírás” tartalmazza, amelynek elfogadása, és rendelkezéseinek betartása az érvényes regisztráció egyik feltétele.